AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik polisi olmak

Kahve falında trafik polisi olmak

Kahve falında trafik polisi olmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, sevinileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik polisi olmak gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında trafik polisi görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Kahve falında trafik polisi olmak hasta olanın da iyileşeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında trafik olduğunu görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, hayırlı işlerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik işaretleri görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir