AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik polisi görmek

Kahve falında trafik polisi görmek

Kahve falında trafik polisi görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında trafik polisi gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak kredi çekileceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında trafik polisi görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında trafik polisi olduğunu görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik polisi olmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının trafik kazası görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında birinin öldüğünü görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında trafik görmek insanları kandıracağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir