AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozu silmek

Kahve falında tozu silmek

Kahve falında tozu silmek kişisel kavgaların son bulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, düzeninin yıkılmayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tozu silmek gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Kahve falında toz almak silmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, olumsuz haberler alacağına yorulur.

Kahve falında tozları silmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına inanılır.

Kahve falında masanın tozunu silmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tozu silmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında toz silmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Kahve falında tozlu cam silmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalettir.

Kahve falında dolap silmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir