AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının tozunu silmek

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, hoş muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında tozları silmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toz silmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında tozlu cam silmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında masanın tozunu silmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tozu silmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz almak silmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir