AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz almak silmek

Kahve falında toz almak silmek

Kahve falında toz almak silmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz almak silmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Kahve falında toz silmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tozları silmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın tozunu silmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu cam silmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, karalar bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tozu silmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında toz almak silmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ojeyi silmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir