AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın tozunu silmek

Kahve falında masanın tozunu silmek

Kahve falında masanın tozunu silmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masanın tozunu silmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Kahve falında masanın tozunu silmek zor durumların biteceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz masa silmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında masayı silmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa sildiğini görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında masa silmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalettir.

Kahve falında cam masa silmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tozu silmek işlerinin hızlanacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir