AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap silmek

Kahve falında dolap silmek

Kahve falında dolap silmek zarar edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap silmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mutfak dolabı silmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolap silmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kitap dolap görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dolaba saklanmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil dolap görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işarettir.

Kahve falında pembe dolap görmek kucaklaşacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Kahve falında dolap toplamak üzüntülü bir haber alınacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında banyo dolabı görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir