AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozları silmek

Kahve falında tozları silmek

Kahve falında tozları silmek aileden ayrı kalınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında tozları silmek gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tozları silmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu cam silmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalettir.

Kahve falında tozu silmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz silmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masanın tozunu silmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında toz almak silmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında odanın duvarını silmek zorlukların çözüme kavuşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir