AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu raf görmek

Kahve falında tozlu raf görmek

Kahve falında tozlu raf görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulur.

Kahve falında tozlu raf gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Kahve falında tozlu raf görmek borcunun da hafifleyeceğine, sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında mutfak rafı görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta raf görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında raf dizmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında raf görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında cam raf görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında raf yapmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet eder.

Kahve falında raflarda kitap görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir