AnaSayfa / Genel / Kahve falında raf görmek

Kahve falında raf görmek

Kahve falında raf görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında raf gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında raf dizmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta raf görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında raf görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu raf görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işarettir.

Kahve falında boş raf görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret eder.

Kahve falında raf temizlemek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mutfak rafı görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kitap rafı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, makbul olan şeylere delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir