AnaSayfa / Genel / Kahve falında raflarda kitap görmek

Kahve falında raflarda kitap görmek

Kahve falında raflarda kitap görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında raflarda kitap gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında kitap rafı görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Kahve falında raflarda kitap görmek kişinin şansının artacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rafta ayakkabı görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam raf görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına inanılır.

Kahve falında foto raf görmek küfürlü söze, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında boş raf görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tozlu raf görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta raf görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir