AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak rafı görmek

Kahve falında mutfak rafı görmek

Kahve falında mutfak rafı görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak rafı gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mutfak rafı görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, kendisi ile gururlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap rafı görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında raf görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında raf yapmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında rafta ayakkabı görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tozlu raf görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında raflarda kitap görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam raf görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir