AnaSayfa / Genel / Kahve falında raf yapmak

Kahve falında raf yapmak

Kahve falında raf yapmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında raf yapmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında raf yapmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında raf temizlemek ele geçen kazancın azalacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dolap rafı görmek büyük bir aşk yaşayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında tozlu raf görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında raf silmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında cam raf görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında rafta ayakkabı görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında raf dizmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir