AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın duvarını silmek

Kahve falında odanın duvarını silmek

Kahve falında odanın duvarını silmek kendisini mutsuz edeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, isabetli kararlar alacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odanın duvarını silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Kahve falında odanın duvarını silmek İslami olarak günahlarının artacağına, kişinin muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarını silmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarları silmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında isli duvar silmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev duvarı silmek darlığa düşeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında duvar sildiğini görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz duvar silmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kirli duvarı silmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir