AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana aldığını görmek

Kahve falında tarhana aldığını görmek

Kahve falında tarhana aldığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, anne baba duaları alınacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana aldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında tarhana aldığını görmek büyük problemler yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana ufalamak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz tarhana görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana yaparken görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek insanlarla iç içe olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana firiği görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana yemek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir