AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana yaparken görmek

Kahve falında tarhana yaparken görmek

Kahve falında tarhana yaparken görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana yaparken gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında tarhana görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana dökmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana yaptığını görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında birinden tarhana almak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu tarhana görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana aldığını görmek birlikteliğe başlayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana sermek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir