AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamuru silmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur silmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının altını silmek ailesinin de büyük olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin ayakkabısını silmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabını silmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir