AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununun düştüğünü görmek

Kahve falında torununun düştüğünü görmek

Kahve falında torununun düştüğünü görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatını yoluna sokacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torununun düştüğünü gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında torununun düştüğünü görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında torunları görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yani babasına benzeyeceğine işarettir.

Kahve falında torunu kaybetmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torunumu ölmüş görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek torun görmek doğru yolu bulacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında torun sahibi olmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında torun öpmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında torun dövmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir