AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın torununu görmek

Kahve falında başbakanın torununu görmek

Kahve falında başbakanın torununu görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, büyük atılımların yapılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın torununu gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Kahve falında başbakanın torununu görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torun kaybetmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kesesinin dolacağına delalet eder.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torun sevmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında torununun evlendiğini görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında torununu yıkamak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulur.

Kahve falında amca torunu görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir