AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını ve torununu görmek

Kahve falında kızını ve torununu görmek

Kahve falında kızını ve torununu görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını ve torununu gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Kahve falında kızını ve torununu görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında torunu olduğunu görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torununu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında torununun ağladığını görmek hileye, fesada bulaşacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına inanılır.

Kahve falında torununu öldüğünü görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında torunumu görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torun öpmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir