AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu öpmek

Kahve falında torununu öpmek

Kahve falında torununu öpmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, makamını kaybedeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torununu öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Kahve falında torun öpmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında torununu öpmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torununu dövmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında torun sevmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında torun kaybetmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalettir.

Kahve falında kendi torununu görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını ve torununu görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olmayan torununu görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir