AnaSayfa / Genel / Kahve falında torunu kaybetmek

Kahve falında torunu kaybetmek

Kahve falında torunu kaybetmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında torunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında torunumu kaybetmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında torun kaybetmek işlere nazar değeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında torununu kaybetmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torunu kaybetmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torununu ölmüş görmek hastalıkların uzak duracağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında torunları görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında torun emzirmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torununun ağladığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir