AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu yıkamak

Kahve falında torununu yıkamak

Kahve falında torununu yıkamak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, halsizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torununu yıkamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında torun yıkamak işlerinde bereket olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında torununu yıkamak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torunlarını görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torununu kaybolduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torununu öpmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğmamış torun görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dede torunu görmek makamının sürekli yükseleceğine, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Kahve falında kızını ve torununu görmek çok kolay bir hayatı olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir