AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğmamış torun görmek

Kahve falında doğmamış torun görmek

Kahve falında doğmamış torun görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında doğmamış torun gördüyseniz:

  • Dünden kalan sorunlarınızı da rahatça çözüme kavuşturabilirsiniz.

Kahve falında doğmamış torun görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir servete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğunu görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına delalettir.

Kahve falında doğmamış bebeği ölmüş görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını anadan doğma görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebek görmek gönlünün rahata ereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğun ismini görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir