AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu gelinlikle görmek

Kahve falında torununu gelinlikle görmek

Kahve falında torununu gelinlikle görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, darp edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında torununu gelinlikle gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında torununu gelinlikle görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan torun görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu ve torununu görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına inanılır.

Kahve falında torunlarını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında torununu ağlarken görmek herkesin takdirinin toplanacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanın torununu görmek dertlerinin sona ereceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında torununu görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına inanılır.

Kahve falında torununu hasta görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir