AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu ağlarken görmek

Kahve falında torununu ağlarken görmek

Kahve falında torununu ağlarken görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torununu ağlarken gördüyseniz:

  • İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında torununu ağlarken görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torunumu görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torununu sevmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torununu öpmek iyi haberler alınacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında torununu yıkamak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında erkek torun olduğunu görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet eder.

Kahve falında torununu öldüğünü görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir