AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu ve torununu görmek

Kahve falında oğlunu ve torununu görmek

Kahve falında oğlunu ve torununu görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu ve torununu gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Kahve falında oğlunu ve torununu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret eder.

Kahve falında torununu görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, patlama noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek torun görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında torunları görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek torunun olduğunu görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Kahve falında torununu sevmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında torununun düştüğünü görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında torun olduğunu görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir