AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu görmek

Kahve falında torununu görmek

Kahve falında torununu görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, herkesten ileriye gideceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kederleneceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret eder.

Kahve falında torununu gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında torunumu kaybetmek ev içinde mutluluğun artacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalettir.

Kahve falında torun dövmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ikiz torun görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında torun kaybolduğunu görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan torun görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında torun sevmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir