AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu hasta görmek

Kahve falında torununu hasta görmek

Kahve falında torununu hasta görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında torununu hasta gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında torununu hasta görmek borçlarını ödeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında torununun hasta olduğunu görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında torununun kaybolduğunu görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında torun görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında torun sahibi olmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işarettir.

Kahve falında torununu kaybetmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torun olduğunu görmek karlı işler alacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torununu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir