AnaSayfa / Genel / Kahve falında torpil atmak

Kahve falında torpil atmak

Kahve falında torpil atmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, başına türlü işler geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında torpil atmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında torpil atmak yokluk içine gireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torpilli olmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torpil patlatmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında torpil yapıldığını görmek hayata küsecek duruma geleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birine yumruk atmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak böyle işlere kalkışacağına, onların güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğini atmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana ok atmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir