AnaSayfa / Genel / Kahve falında torpil yapıldığını görmek

Kahve falında torpil yapıldığını görmek

Kahve falında torpil yapıldığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına rivayet eder.

Kahve falında torpil yapıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Kahve falında torpil yapıldığını görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torpil patlatmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında torpil atmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında torpilli olmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yapı yaptırdığını görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şey yapıştırmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında tahtadan yapılmış ev görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni cami yapıldığını görmek çevrenizden takdir görmeye, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir