AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi pisliğini atmak

Kahve falında kendi pisliğini atmak

Kahve falında kendi pisliğini atmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi pisliğini atmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında kendi pisliğini atmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde hayvan pisliği görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kafasının karışacağına delalet eder.

Kahve falında kedi pisliği görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda insan pisliği görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz pisliği görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların günden güne azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir