AnaSayfa / Genel / Kahve falında torpilli olmak

Kahve falında torpilli olmak

Kahve falında torpilli olmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işarettir.

Kahve falında torpilli olmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında torpil patlatmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında torpil yapıldığını görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Kahve falında torpilli olmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torpil atmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir