AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba dolusu ekmek görmek

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, doğru kararların alınacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torba dolusu ekmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura yorulur.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torba dolusu altın görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu para görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında torbada ekmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir