AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba yoğurdu görmek

Kahve falında torba yoğurdu görmek

Kahve falında torba yoğurdu görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, çok zor günler geçireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında torba yoğurdu gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Kahve falında torba yoğurdu görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi torba görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, maddi imkânlarının artacağına delalettir.

Kahve falında torba içinde para görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında kum torbası taşımak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil torba görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında torbayla elma görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına inanılır.

Kahve falında bir torba ekmek görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu torba görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir