AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum torbası taşımak

Kahve falında kum torbası taşımak

Kahve falında kum torbası taşımak o masumların bedduasını alacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, depresyona gireceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum torbası taşımak gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Kahve falında kum torbası taşımak günaha gireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum torbası görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında torba taşımak ömrün uzun olmasına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla kum taşımak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla kum taşımak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalet eder.

Kahve falında traktörle kum taşımak meşakkate düşeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kum taşımak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir