AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba taşımak

Kahve falında torba taşımak

Kahve falında torba taşımak önünün kapanacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, itibar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında torba taşımak gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Kahve falında kum torbası taşımak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında torba taşımak huzursuz ve mutsuz olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir torba para görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu para görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında bir torba ekmek görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir torba un görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında boş torba görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında su torbası görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir