AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba dolusu para görmek

Kahve falında torba dolusu para görmek

Kahve falında torba dolusu para görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yeni mallara sahip olacağına, başarılarının azalacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geri plana düşeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hanesine bolluk geleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu para gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Kahve falında torba dolusu para görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına inanılır.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek huzurunun yerine geleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında torba dolusu altın görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek hayallerde değişiklikler olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında torba içinde para görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, rızkın artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir