AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur topu gibi bebek görmek

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek sorunların son bulacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında nur topu gibi bebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulur.

Kahve falında nur topu görmek adını kirleteceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında voleybol topu görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Kahve falında bilardo topu görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basketbol topu görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında futbol topu oynamak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işarettir.

Kahve falında futbol topu görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir