AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabılar görmek

Kahve falında topuklu ayakkabılar görmek

Kahve falında topuklu ayakkabılar görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabılar gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek dirliğin bozulabileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuğu yaptırmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuklu ayakkabı bakmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işarettir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir