AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ele geçen kazancın azalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı almak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, itibarının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir