AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı giyen birini görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen birini görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen birini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen birini gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek kazancının günden güne arttıracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı çıkarmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, müjdeli bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine yorulur.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bilincin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir