AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı denediğini görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik denediğini görmek şansın yaver gideceğine, güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise denediğini görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalet eder.

Kahve falında çizme denediğini görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafet denediğini görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük denediğini görmek iç sıkıntınızın azalacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir