AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye etmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek sorunlarının da çözüleceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek rahat bir hayata başlayacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri topuklu ayakkabı görmek mutluluk dolu haberler alacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı bakmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir