AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklarının çatladığını görmek

Kahve falında topuklarının çatladığını görmek

Kahve falında topuklarının çatladığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Kahve falında topuklarının çatladığını gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında topuklarının çatladığını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında topuğunun çatladığını görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında camın çatladığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtanın çatladığını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir