AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, içine kapanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek dertlerinin sona ereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüğün çatladığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonun çatladığını görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında ellerinin çatladığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında topuklarının çatladığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yerin çatladığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek aile içinde de bereketin artacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir