AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, şansının yaver gideceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, her anlamda şifa bulmaya inanılır.

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında duvarların çatladığını görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Kahve falında evin çatladığını görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir