AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün çatladığını görmek

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün çatladığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında bardağın çatladığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek çok hayırlı işlere atılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında alyansın çatladığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında aynanın çatladığını görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Kahve falında elinin çatladığını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, geçimin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında duvarların çatladığını görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir