AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğunu temizlemek

Kahve falında topuğunu temizlemek

Kahve falında topuğunu temizlemek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, rahata kavuşacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, sorunların üstesinden geleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında topuğunu temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında ayak topuğu temizlemek büyük sıkıntılar yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuğunu temizlemek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında topuk temizlemek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek ağız tadından olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir