AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak topuğu temizlemek

Kahve falında ayak topuğu temizlemek

Kahve falında ayak topuğu temizlemek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak topuğu temizlemek gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında ayak topuğu temizlemek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işarettir.

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuğunu temizlemek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında topuk temizlemek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunun yarıldığını görmek zevki sefa içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağının topuğunu görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir